آموزش حذف اکانت تلگرام

تصمیم حذف حساب کاربری در تلگرام می‌تواند بنا به دلایل مختلفی گرفته شود؛ برای مثال شاید بخواهید یک اکانت جدید تلگرام برای خود بسازید و تمامی تاریخچه حساب قبلی‌تان را پاک کنید.

نکته: دیلیت اکانت تلگرام ایکس، موبوگرام و تلگرام پلاس یا پلاس مسنجر هم همانند تلگرام رسمی است.

دیلیت اکانت تلگرام چگونه است؟

حذف کردن اکانت تلگرام توسط خود اپلیکیشن امکان‌پذیر نبوده و برای این کار باید مراحل خاصی را خارج از اپ طی کنید. علاوه بر دیلیت اکانت تلگرام به صورت دستی، امکان حذف خودکار حساب تلگرام نیز وجود دارد که در ادامه توضیح می دهیم.

حذف خودکار اکانت تلگرام

امکان دیلیت خودکار اکانت تلگرام در این پیام رسان برای کاربران فراهم شده است. می توانید این برنامه را طوری تنظیم کنید که پس از مدت معینی، حساب شما را دیلیت کند. برای این کار وارد بخش تنظیمات شوید. گزینه privacy and security را انتخاب کنیم.

در این بخش شاهد گزینه Delete my account if away for را مشاهده می کنید. برای دیلیت خودکار حساب تلگرام خود می توانید زمان خاصی را مشخص کنید. حداکثر زمان قابل انتخاب، یکسال است.

مراحل حذف اکانت تلگرام با لینک مستقیم

روش دیلیت اکانت تلگرام و مراحل آن به شرح زیر است:

۱- وارد صفحه مخصوص غیرفعال‌سازی حساب تلگرام شوید.

۲- با باز شدن صفحه، یک باکس با عنوان “Your Phone Number” قرار گرفته که در آن قسمت باید شماره تلفن همراهی را که تلگرام با آن فعال است، وارد نمایید.

۳- بعد از وارد کردن شماره تماس، روی دکمه آبی رنگ “Next” کلیک کنید.

۴- در این قسمت یک باکس جدید باز می‌شود. در این باکس می‌بایست کدی را که برای‌تان ارسال شده، وارد کنید.

۵- بعد از وارد کردن کد، روی دکمه “Sign in” کلیک کنید.

۶- در این مرحله باید در باکس مشخص شده، دلیل حذف کردن اکانت‌تان را بنویسید و پس از آن روی “Done” کلیک کنید. (نوشتن دلیل برای حذف اکانت اختیاری است.)

۷- یک بار دیگر از شما خواسته می‌شود تا از حذف اکانت اطمینان حاصل کنید. با کلیک روی گزینه “yes, delete my account”، این کار را انجام دهید.

برای پیش بردن مراحل حذف اکانت تلگرام خود، به نکات زیر هم توجه کنید:

  • صفحه ویژه دیلیت اکانت تلگرام، توسط مرورگر گوشی موبایل و کامپیوتر قابل دسترسی است.
  • کد ارسالی که در مرحله ۴ به آن اشاره کردیم، توسط خود برنامه و حساب کاربری اصلی تلگرام برای شما ارسال می‌شود.
  • این سامانه به کوچک و بزرگ‌ بودن کد ارسالی حساس است.
  • با حذف اکانت تلگرام دیگر هیچ راه برگشتی برای کاربر وجود نداشته و همه اطلاعات از جمله چت‌ها، مخاطبین و دیگر داده‌ها، از بین می‌روند.
  • پس از حذف اکانت تلگرام، مخاطبینی که در این برنامه با شما ارتباط داشته‌اند، نام اکانت‌تان را با عنوان “Deleted Account” مشاهده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!